Termeni si conditii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII ŞI CONDITIILE DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS, INAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBTINE ORICE MATERIALE SI INFORMATII PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI (“Site-ul”) dorudumitrescu.ro.

Utilizarea acestui website confirma faptul ca ati acceptat tacit Termenii si Conditiile prezentate mai jos. Daca nu sinteti de acord cu aceste Conditii, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Toate paginile site-ului http://www.dorudumitrescu.ro/ sint proprietatea lui Doru Dumitrescu, persoana fizica.

 1. CONDITII DE UTILIZARE

Toti utilizatorii Website-ului dorudumitrescu.ro se obliga sa respecte prezentele Conditii pentru utilizarea Website-ului.

Acest Acord stabileşte utilizarea de catre dumneavoastra a Website-ului de Internet localizat la adresa http://www.dorudumitrescu.ro (denumit in continuare „Website-ul”) si se constituie intre Doru Dumitrescu (denumit in continuare “proprietar”, „al meu”, „meu” sau „eu”) si dumneavoastra, (denumit in continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si/sau utilizarea informatiilor si materialelor Website-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite in sau de Website sau a continutului Website-ului, in orice modalitate, Dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre Termenii si Conditiile prezentate in continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare in prezentul Acord. Datele si informatiile sunt prezentate in Website numai in scopuri informative.  Imi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/sau structura Website-ului in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre Dumneavoastra daca veti continua sa folositi Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor afisate pe Website.

Dumneavoastra si cu mine (Doru Dumitrescu) sintem contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, companie mixta, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin acest Acord.

 1. SCOPUL SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

Website-ul si materialele continute sunt furnizate de mine numai in scop informative.  Informatia continuta in Website se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar eu am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Cu toate acestea, eu (Doru Dumitrescu) nu garantez asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Website.

Eu (Doru Dumitrescu) nu garantez in niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic si functional si nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Website. Eu (Doru Dumitrescu) nu voi fi raspunzator pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre Dumneavoastra, provenind din disfunctionalitati ale Website-ului.

 1. COPYRIGHT

Sinteti autorizat sa explorati acest Website numai daca utilizarea este facuta in scop personal, necomercial si cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala, pe care le contin materialele originale, pe orice copie a acestora. Website-ul şi continutul prezentat pe acesta nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea mea.

Intregul continut al Website-ului reprezinta proprietatea mea (Doru Dumitrescu), conform prevederilor legale in materia drepturilor de autor si drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea neautorizata in orice mod a oricaror materiale de pe Website, se pedepseste conform legislatiei romane. In situatia nerespectarii acestor conditii, nu sinteti autorizat sa utilizati acest Website si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite ori salvate in calculator.

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile sint proprietatea  mea si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul meu scris, exprimat in prealabil. 

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a va indentifica sau pentru a va contacta. Acestea vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea 677/2001”), cum ar fi:

 1. Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor Dumneavoastra;
 2. In urma introducerii datelor cu caracter personal ale Dumneavoastra in una dintre sectiunile Websiteului, va dati acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Website-ului, pentru intreaga durata a existentei acestuia, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici, precum si pentru informarea Dumneavoastra referitor la activitatea website-ului.
 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Drepturile Dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sint prevazute de Legea 677/2001, sint urmatoarele: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

 1. DEZVALUIREA INFORMATIEI

Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informatii catre noi referitoare la imbunatatirea Website-ului si/sau a serviciilor legate de Website (denumite in continuare „transmiterea”), Dumneavoastra acceptati ca astfel de transmiteri vor fi considerate si vor ramane proprietatea mea (Doru Dumitrescu). Nicio transmitere nu va reprezenta vreo obligatie de confidentialitate din partea mea si nu voi fi obligat sa fac publica nici o transmitere.

Eu (Doru Dumitrescu) voi detine toate drepturile legate de transmiteri si voi avea dreptul sa folosesc transmiterea fara restrictie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensatie catre Dumneavoastra. De asemenea, Dumneavoastra garantati ca detinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, in contextul de fata, a renuntat complet si efectiv la toate aceste drepturi si v‑a transmis Dumneavoastra, in mod valid si irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate catre mine.

 1. LEGATURILE SPRE ALTE WEBSITE-URI

Website-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Website-uri, oferite doar pentru ajutorul Dumneavoastra. Daca utilizati aceste link-uri, veti parasi Website-ul dorudumitrescu.ro. Nu am analizat aceste Website-uri, nu controlez si nu sint responsabil pentru aceste Website-uri si/sau continutul lor.

Astfel, Eu (Doru Dumitrescu) nu garantez informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste Website-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Aceste Website-uri pot trimite propriile lor COOKIES catre utilizatori, pot colecta date, solicita informatii sau pot contine informatii pe care le veti putea gasi ca fiind nepotrivite sau ofensive. In plus, advertiserii de pe respectivele Website-uri pot trimite catre utilizatori COOKIES pe care  nu le pot  controla. Imi rezerv dreptul de-a dezactiva link-uri din partea oricarui tert catre Website. Nu uitati ca ori de cate ori transmiteti informatii online, aceste informatii pot fi colectate si folosite de persoane necunoscute. Nu garantez securitatea niciunei informatii pe care o obtineti online. Accesind acele Website-uri si folosind serviciile de pe acestea o faceti exclusiv pe propriul risc.

 1. ACT DE RENUNTARE, EXCLUDEREA GARANTIEI

WEBSITE-UL ŞI ORICE INFORMATIE, CONTINUT SI/SAU MATERIAL LEGATE DE ACESTA SINT FURNIZATE PE BAZA PRINCIPIULUI „ASA CUM ESTE”, FARA GARANTII DE VREUN FEL.

NICI O DECLARATIE ORALA, VREO CORESPONDENTA SCRISA SAU VREO INFORMATIE FURNIZATA DE  dorudumitrescu.ro NU VA CREA O GARANTIE DE NICI UN FEL, SI DUMNEAVOASTRA NU TREBUIE SA VA BAZATI PE NICI O ASTFEL DE DECLARATIE SAU INFORMATIE.

Imi declin orice responsabilitate fata de acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor gasite pe alte Website-uri care au legatura cu Website-ul. Nu sint responsabil pentru proasta functionare si securitatea telefoanelor, retelelor de electricitate, retelelor electronice, a retelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, intirzierea sau dificultatile acestora. Mai mult, nu sint responsabil pentru incorectitudinea informatiilor, fie ca sint cauzate de utilizatorii de Internet, fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu / sau utilizate de Website, fie de erori umane care pot aparea in procesarea oricarei informatii legate de Website.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

Eu sau alte parti care sint mentionate pe acest Website, nu sintem responsabili pentru niciun fel de pierderi (incluzind, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui Website, a oricaror Website-uri legate la acest Website sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste Website-uri, indiferent daca sint bazate pe garantie, contract sau orice alta prevedere legala si indiferent daca utilizatorul a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest Website are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii ale echipamentelor sau ale datelor, va asumati costurile presupuse de acestea.

 1. DESPAGUBIRE

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, Dumneavoastra sinteti de acord sa ma despagubiti, sa ma absolviti de orice plingere sau cerere, incluzind onorarii avocatiale rezonabile, facute de o terta parte referitor la sau rezultind dintr-o incalcare de catre Dumneavoastra a prezentului acord sau a documentelor pe care le incorporeaza sau incalcarea de catre Dumneavoastra a oricarei legi sau a drepturilor unei terte parti. Faptul ca nu actionez in legatura cu incalcari facute de Dumneavoastra sau de altii nu inseamna ca renunt la dreptul de-a actiona in ceea ce priveste incalcari similare sau subsecvente.

 1. INLATURAREA RASPUNDERII

PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, TOTI UTILIZATORII FAC CUNOSCUT SI SINT DE ACORD CA PARTILE DESPAGUBITE SINT ELIBERATE, DESCARCATE SI CONSIDERATE NEVINOVATE DE SI NU SINT RESPONSABILE PENTRU NICI UN FEL DE RASPUNDERE IN CEEA CE PRIVESTE TOATE ASPECTELE LEGATE DE SITE (INCLUZIND DAR FARA A SE LIMITA LA ORICE IMBOLNAVIRE, PIERDERE, LITIGIU, RANIRE FIZICA, MOARTE, DAUNE ADUSE PROPRIETATII, SI PLINGERI BAZATE PE DREPTURI DE PUBLICITATE, DEFAIMARE, SAU INCALCAREA VIETII PRIVATE, ONORARII REZONABILE ALE AVOCATILOR SI CHELTUIELI DE JUDECATA) CARE POT APAREA DIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI SAU ACCEPTAREA, POSESIA, FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GRESITA A INFORMATIILOR, MATERIALELOR, SERVICIILOR SAU PRODUSELOR LEGATE DE ACESTEA SAU DOBINDITE DE LA ACESTEA. IMI REZERV DREPTUL CA, ORICIND SI FARA NICI O RASPUNDERE, SA RESTRICTIONEZ SAU SA REFUZ ACCESUL ORICUI LA SITE SI LA SERVICIILE, CONTINUTUL, MATERIALELE SI FUNCTIILE SALE.

 1. ACCES SI INTERFERENTE

Dumneavoastra nu veti folosi nici o metoda de a copia Website-ul, continutul sau informatiile continute de acesta fara consimtamantul nostru prealabil dat in scris. Dumneavoastra sInteti de acord sa nu folositi nici un aparat, program sau metoda care sa interfereze ori sa incerce sa interfereze cu functionarea corecta a Website‑ului sau a oricarei tranzactii care se efectueaza prin Website. Dumneavoastra sInteti de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, creati lucrari derivate sau sa prezentati in public orice element de continut al Website-ului fara consimtamintul meu prealabil in scris.

Informatia pe care mi-o furnizati Dumneavoastra (1) nu trebuie sa contina nici un virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenta cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem, date sau informatii si (2) nu va crea obligatii in sarcina mea si nu va cauza pierderi (in tot sau in parte) pentru serviciile ISP-urilor mele sau ale altor furnizori.

 1. LEGILE APLICABILE

Acest Website este administrat de Doru Dumitrescu, ca persoana fizica.

DE ASEMENEA, nu garantez ca materialele sau serviciile de pe acest Website sint in concordanta sau disponibile pentru utilizarea acestora in afara Romaniei. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest Website sau orice copie sau adaptare care incalca legea. Daca accesati Website-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria Dumneavoastra raspundere. Aceste Conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman. Folosirea Website-ului este neautorizata in orice jurisdictie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni si Conditii. Dumneavoastra sinteti de acord ca orice actiune in justitie decurgind din / sau in legatura cu Termenii si Conditiile prezentului Acord va fi solutionata de catre instantele judecatoresti competente din Romania.

 1. COMUNICARE

Intrebari sau comentarii referitoare la Website si la informatii continute in Website pot fi transmise pe e-mail la adresa doru@dorudumitrescu.ro. Orice comunicare sau material transmis prin Website sau Internet email este transmis pe baze non – confidentiale.

 1. GENERALITATI

Eu , Doru Dumitrescu, pot schimba aceste conditii oricind prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale, localizate pe anumite pagini ale Website-ului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE PRESUPUNE CA SINTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor (http://www.anpc.gov.ro/)

Revizuit: 10 octombrie 2019.

UA-23386192-3