4M©

Alt “brand” inventat de Doru Dumitrescu: 4M©! S-a născut în 1990, în emisiunile VIDEO MAGAZIN, pe care le-a realizat pînă prin 2000. Adeseori, a fost întrebat (chiar dac-a răspuns de fiecare dată în emisiuni) ce înseamnă 4M. Simplu: MULT MAI MULTĂ MUZICĂ!!!!!! (există și alte… traduceri!!! 😉 ) Clic pe link-uri și descoperă… muzica!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses to 4M©
 1. Alexandru-Cezar TOMA 02.02.2022 at 15:31 Reply

  Dumnezeule, cât am scotocit net-ul să găsesc istoria din spatele 4M!!! Îndrăgostit de muzică încă dinainte de adolescența postdecembristă, redescopăr uneori ceva din sertarele memoriei. Așa am dat peste ‘In private’ Dusty Springfield apoi ‘Gazuzu’ – Go Go Gorilla. Două piese pe care, cândva, le-am ascultat până la exasperare. Mă întreb câți din generația mea au crescut cu 4M și TVR? Și oare cine își mai aduce aminte așa cum o fac eu acum de acele generice de neuitat… Citind cele câteva rânduri scrise aici mă pun pe gânduri obosit și scârbit de ceea ce-a ajuns acum micul ecran. E adevărat că nu să culturalizeze a fost scopul, însă, într-o oarecare măsură a reușit să creeze repere într-o manieră frumoasă și cu bun simț. Mulțumesc, dragă Doru, pentru ceea ce ai făcut cândva și îți doresc la fel de multă bucurie în suflet, pe cât ai reușit să aduci unora dintre noi, de-a lungul acelor ani tulburi de pionierat, în industria entertainmentr-ului din România.

  Cu drag,

  _____________________
  Alexandru-Cezar TOMA

  • Dumnezeule, cit de simplu era, după 2010, să fi tastat 4M și… istoria-i ți-era în fața ochilor!…. 😉 😉 😉 La început de an, dragă Alexandru-Cezar îți fac mărturisirea că-i cel mai de suflet mesaj primit în ultima vreme! Nota empatică e implicită: Dusty Springfield și-al ei IN PRIVATE este piesa mea de inimă și a răspîndit LUMINĂ în toate emisiunile mele de divertisment, inclusiv în super-spectacolul cu repere planetare, transmis, în direct, în toamna lui 2013.
   Generațiile care-au crescut cu 4M îl vor pastra în inimă permanent, pentru că este de NEÎNLOCUIT. Televiziunenea care se practică în zilelele mileniului al 3-lea este bîntuită de amatorism, emfază și… mult mai multă mîrlănie decît ne puteam imagina cu 20-30 de ani în urmă. Nicio televiziune publică din lume NU… culturalizează, ci INFORMEAZĂ și DISTREAZĂ! PUNCT! In acele timpuri, meseria se făcea cu INIMA și PROFESIONIȘTII dădeau buzna la-naintare și…. audiență!… Politrucismul din politica mioritică și-a spus sinistrul cuvînt și pe aceste coordonate, reușind să dea cîștig de cauză „vînătorii de vrajitoare” într-ale PROFESIONISMULUI televizionist.
   MUZICĂ nu mai există , locul e fiind luat de manelism și tot felul de recitative, pe ritmuri tribale. Marele Santana deplîngea, cu ani în urmă, halul în care a decăzut această superbă artă, fără mari șanse de-a se redresa.
   Tot ceea ce-am facut în decursul carierei, dragă Alexandru-Cazar, a fost din INIMĂ și, după rezultate, pare mai mult decît sigur că mesajul meu a găsit rezonanța dorită în zecile de milioane de INIMI cărora m-am adesat.
   Ești oricînd binevenit pe acest portal!


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-23386192-3