Video SCORPION Magazin

Video SCORPION Magazin

 

Video SCORPION Magazin a fost difuzat, pe TV1, în data de 21 noiembrie 1993. În momentul în care mi-am dat seama că data difuzării Video Magaziului coincidea cu ultima zi a zodiei Scorpionului, mi-a venit brusc ideea “bombă”, care să facă din această emisie un posibil “cap de pod”. De ce? Foarte simplu: aveam, deja, în banca mea de date, suficiente informații biografice despre mari personalitați din lumea artistică și culturală, informații care conțineau cuvîntul magic SCORPION. Cîteva zile de documentare au întregit ideea. Apoi, pentru adunarea materialului, am constituit o echipă ad-hoc: Mihaela Calinescu (ea însăși nativă în zodie), Roxana Ene, Alina Mușat, Viorica Bucur, Andreea Raianu, Luminița Constantiescu, Ruxandra Garofeanu, Minel Stoica, Alex. Șipa, Mihaela Cristea, Bogdan Sîntea. Claudia Nicolau și Bogdan Caragea au ilustrat, în cîteva “pastile” umoristice, diverse trasături ale Scorpionilor. Adelina Șuvăgău s-a dovedit un reporter extrem de încăpățînat și tenace în obținerea unor mărturisiri, evident, despre Scorpioni, din partea bucureștenilor. Printre ei, pare-se c-a nimerit și-un “personaj” foaaarte vocal în contemporaneitate. Un gînd de recunoștință graficienei Dana Schobel-Roman.

Emisiunea avea, în desfășurător, și cîțiva invitați SCORPIONI, în direct, născuți chiar în 21 noiembrie. În ultimul moment, au ales petrecerea în familie, în fața televizorului, decît în direct, în fața camerei. Mai trecusem prin asemenea momente, cu mari “scule” post-decembriste. Evident, am reconfigurat structura și-a ieșit… una dintre cele mai vizionate emisiuni VIDEO MAGAZIN pe care le-am realizat. Barometrele de audiență au sărit în aer, iar centrala tvr a fost, pur și simplu, blocată de numărul apelurilor.

A fost prima emisiune despre zodii, la TELEVIZIUNE!!! Am primit sute de apeluri prin care mi se cerea să abordez, cu aceeași atenție și succes, și celelalte zodii. Decizia nu-mi aparținea, din păcate. Au apărut, însă, în anii următori, diverși indivizi care-și arogau, cu nesimțire, pionieratul în domeniu. (?!?!?!?!??!?)

Video SCORPION Magazin – 21 noiembrie 1993 e dovada IREFUTABILĂ  a singurului adevăr! PROFESIONIST!!!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-23386192-3