CRISS ANGEL

Criss Angel

Christopher Nicholas Sarantakos s-a născut la 19 decembrie 1967 si a devenit celebru, ca artist, sub numele Criss Angel. Este iluzionist, muzician si actor. Este vedeta show-rilor de televiziune Criss Angel Mindfreak (produs, regizat şi jucat de el) şi Criss Angel Believe, ultimul realizat în colaborare cu Cirque du Soleil, la Luxor Casino, în Las Vegas.
 
Începuturile artistice ale lui Criss Angel sînt de pe la vîrsta de 6 ani, cînd a abordat mai multe forme de artă. Dotat cu un talent extraordinar, a şi muncit foarte mult, punîndu-şi la bătaie întreaga pricepere şi forţă vizionară. Unii consideră că el a dat un nou conţinut termenului de “artist”, în secolul 21. Cartea sa MINDFREAK: Secret Revelations, aparută în 2007, a fost inclusă de ziarul TIMES în topul celor mai vîndute cărţi. Criss a primit, de asemenea, numeroase premii de-a lungul carierei sale.
 
În 2001, 2004, 2005, 2007 şi 2008 el a fost declarat “Magicianul anului“, fiind primul artist care a primit de 5 ori această distincţie, în decursul anilor. A fost invitat în show-urile celor mai mari vedete de televiziune americane.
 
Mai jos, sînt cîteva extrase dintre cele mai spectaculoase apariţii ale lui Criss Angel. Cele mai recente sînt din seria Criss Angel – BELIEVE (2013).

 

 


 

 

One Response to CRISS ANGEL
  1. L-am vazut pe tip chiar in LAS VEGAS, pe net apare spectaculos, dar in realitatea e chiar iluzionist, unul bun chiar…


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-23386192-3