IMAD Magician

IMAD Magician

 

S-a născut în 1976, în Maroc, și este cunoscut, pe rețelele de socializați, ca Imad Magician. Nu pare de mirare că, la o vîrstă fragedă – 9 ani – și-a descoperit pasiunea pentru dans, ținînd cont că mama sa este spanioloaică. A fost perseverent cu dansul și, la 15 ani, era, deja, campion național la „dans de stradă”. Băiat conștiincios, și-a terminat studiile liceale și, la 20 de ani, a ajuns în Germania, pentru a aprofunda învățătura. 

În Germania, Imad a descoperit că MAGIA e de-a dreptul… fascinantă și-a trecut-o pe primul loc, între pasiunile sale. Evident, a început să ia temeinic lecții în domeniu (nu știm cu cine) și-a muncit cu multă pasiune, timp de mai mulți ani, pentru a deveni un foarte bun profesionist. A fost tentat să exploreze și tărîmurile hipnozei. Și… a reușit! Este o adevărată vedetă pe rețelele de socializați din S.U.A. (pe Instagram, are cîteva sute de mii de fani) și popularitatea lui e-n creștere-n America, în raport cu reacțiile europenilor. Deh, așa-i în… mentalism!

Imad este deosebit de încîntat (n-a muncit degeaba!) atunci cînd oamenii îi apreciază abilitățile. Misiunea sa (consideră el) este de-a distra și deschide oamenilor porți nebănuite ale imaginației și gîndirii ludice. Baftă!!!

 

One Response to IMAD Magician

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-23386192-3