ddscorpio

ddscorpio

PODCAST

 

Nu-mi pierd timpul cu vorbe justificative, ci doar lansez ceea ce stătea-n frigider de niște ani buni.  Evident, era nevoie și de-o anumită stare care să genereze surplusul de energie. Nu de energie duc lipsă! Încă din mileniul trecut (milenaRii își pot permite să facă asemenea aprecieri!), transoceanicii au lansat la apă tot felul de idei, care de care mai… banale, dar purtate cu sîrg de valuri!….  Progresul tehnologic le-a adăugat oarece “miere”, numai bună pentru a lua mințile creaturilor mimatoare ale… vîrstnicei Europe. Și uite-așa, pe plaiul mioritic, a ajuns, cu vreo 20 de ani în urmă, numele de…. “podcast”. Pe-aici exista de mult, în exprimări neaoșe, dar… ăla era transoceanic! Și cu “miere”… specifică! Deci, în scurt timp, “podcastul” a devenit banal, luînd forme… tot mai împrumutate de la MEDIA preexistentă planetar și… local.

Portalul meu nu duce lipsă de vizitatori, dar o completare a posibilităților de documentare și informare este oricînd binevenită. Deci, am scos din “frigider” “străvechiul” podcast (aruncat la-naintare, ca idee, acum vreo 20 de ani, de vechiul coleg si prieten Cătălin Jifcu, aflat de mult pe meleaguri transoceanice) ca forma prin care să vă fac părtași la bucuria unei întîmplări plină… de-nțelesuri. Au dat buluc și alte idei, ceea ce m-a determinat să găsesc, pe portal, un loc acestei modalități de exprimare MEDIA, dar prin mijloace specifice stilului de-a gîndi personal… profesional.

Sînt convins c-ați înțeles mai mult decît au sugerat aceste vorbe. Sub genericul DDSCORPIO, vă veți putea răsfăța și delecta cu gînduri și idei expuse în episoadele postate periodic pe portal, sub genericul amintit.  Comentariile, generatoare de alte idei, la finalul fiecărui episod, sînt, oricînd, binevenite!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UA-23386192-3